Over ons

Wij zijn Herma Pellink en Don Bethume. In 2007 verloren wij onze partners en hebben hierdoor ervaren dat je het verwerken van je verdriet niet altijd met je directe omgeving kan delen. Je verdriet delen met lotgenoten, er over praten, ervaringen uitwisselen, worden vaak sneller begrepen.

Wat willen wij

Activiteiten agenda

Links & Portals

Tagwolk

Archieven

Categorieën

Zoek!

Last Comments

Liesel (Mijn verhaal….):
Paula Ras (Weduwe):
Annemarie (Weduwe):
Maaike (Weduwe):
Do (Weduwe):
Rita (Weduwe):

« Alleen en verloren…..… | Home | Mijn verhaal.. »

Verlies partner

Donderdag 04 Juni 2015 at 1:48 pm. Gebruikte Tags:

Hallo lezers

Ik wil ook mijn verhaal even kwijt. Mijn naam is Margo. Op 8 augustus 2014 heb ik mijn lieve man verloren aan een hersenbloeding in hersenstam, geheel onverwachts.

 ’s Morgens zeg je gedag en komt niet meer thuis, in coma geraakt en als gezin geen afscheid meer kunnen nemen. Ja, en dan stort je wereld in, alle plannen die je nog had in vooruitzicht, alles weg. Bijna 30 jaar gelukkig getrouwd, m’n man zo trots op onze kinderen en dit jaar niet mee kunnen maken wat betreft het afstuderen. Zo moeilijk! het is allemaal zo moeilijk, wat ik ook moeilijk vind je moet zo andere invulling in je leven geven. Ik ben zelf woonachtig  in Vlaardingen en wat ik mis zijn lotgenoten uit de regio om in contact te komen die ook hun man hebben verloren. 

Margo H.

drie reacties

Marijke - 17-07-’15 22:45
Riek Kreeft (URL) - 20-09-’15 09:24
Mariska - 14-05-’16 19:13
(optioneel veld)
(optioneel veld)
Om geautomatiseerde spam in "reacties" te voorkomen, moet je deze simpele vraag beantwoorden.

Reactiemoderatie staat aan op deze site. Dit betekent dat je reactie niet zichtbaar zal zijn, tot deze is goedgekeurd door een beheerder.

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.