Over ons

Wij zijn Herma Pellink en Don Bethume. In 2007 verloren wij onze partners en hebben hierdoor ervaren dat je het verwerken van je verdriet niet altijd met je directe omgeving kan delen. Je verdriet delen met lotgenoten, er over praten, ervaringen uitwisselen, worden vaak sneller begrepen.

Wat willen wij

Activiteiten agenda

Links & Portals

Tagwolk

Archieven

Categorieën

Zoek!

Last Comments

Liesel (Mijn verhaal….):
Paula Ras (Weduwe):
Annemarie (Weduwe):
Maaike (Weduwe):
Do (Weduwe):
Rita (Weduwe):

« Verlies partner | Home | Graag wil ik mijn ver… »

Mijn verhaal..

Maandag 06 Juli 2015 at 9:00 pm. Gebruikte Tags:

Beste lotgenoten,

Op 23 april verloor ik mijn man en maatje na 9 maanden strijd tegen slokdarmkanker. We waren meer dan 40 jaar samen en zouden dit jaar 40 jaar getrouwd zijn.Mijn man was eind 2013 met pensioen gegaan en we hadden alle tijd om erop uit te gaan…..

Ook een overvolle aula, bij de condoleance uitspraken als: over een paar weken kom ik langs en : als er wat is kun je altijd bellen. We weten waarschijnlijk inmiddels allemaal wat daarvan terecht is gekomen. Inmiddels slaat de eenzaamheid in volle hevigheid toe. Wij hadden geen kinderen en ik heb geen familie in het land en maar 1 zwager aan de andere kant van Nederland die zelf ernstig ziek is. Er is een handjevol trouwe buren en vrienden overgebleven maar die kunnen ook niet elke dag hier zijn en ja, dat zijn meestal echtparen voor wie het leven doorgaat. Ik heb geprobeerd professionele hulp in te schakelen via de diverse op internet te vinden links maar veel werkt niet of is niet van toepassing. Ik was op zoek naar een lotgenotengroep in de regio Den Haag, maar die is er niet.  Ik ben wel bij Humanitas terechtgekomen, maar die kampen met ziekte en nemen voorlopig geen nieuwe cliënten aan. Ik zie het echt niet meer zitten, mijn leven ligt zo vreselijk in puin. Het is mooi weer maar wat heb ik eraan, ik kan het net opbrengen om boodschappen te doen. Er alleen op uit gaan, ik heb er geen interesse in en het kost allemaal zo veel energie. Bij alles word ik geconfronteerd met het verlies. Het zou heel fijn zijn om met lotgenoten te kunnen praten en vooral in de regio.

Vriendelijke groeten, Willy

drie reacties

Tineke Hooghiemstra - 09-07-’15 20:34
agnes - 09-07-’15 21:18
Gemma - 08-08-’15 21:27
(optioneel veld)
(optioneel veld)
Om geautomatiseerde spam in "reacties" te voorkomen, moet je deze simpele vraag beantwoorden.

Reactiemoderatie staat aan op deze site. Dit betekent dat je reactie niet zichtbaar zal zijn, tot deze is goedgekeurd door een beheerder.

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.