Over ons

Wij zijn Herma Pellink en Don Bethume. In 2007 verloren wij onze partners en hebben hierdoor ervaren dat je het verwerken van je verdriet niet altijd met je directe omgeving kan delen. Je verdriet delen met lotgenoten, er over praten, ervaringen uitwisselen, worden vaak sneller begrepen.

Wat willen wij

Activiteiten agenda

Links & Portals

Tagwolk

Archieven

Categorieën

Zoek!

Last Comments

Liesel (Mijn verhaal….):
Paula Ras (Weduwe):
Annemarie (Weduwe):
Maaike (Weduwe):
Do (Weduwe):
Rita (Weduwe):

« Mijn verhaal na 18 ma… | Home | Voor de tweede keer w… »

Mijn man verloren…

Woensdag 23 September 2015 at 3:09 pm. Gebruikte Tags:

Hallo lotgenoten.

Ik ben Mary en ik ben 51 jaar, medio mei heb ik mijn man verloren aan uitgezaaide darmkanker. Het begon met een beetje buikpijn en 1 week later, begin januari 2015 kregen we de diagnose dikke darmkanker met forse uitzaaiingen in de lever en zaten we meteen in de eindfase.

4 maanden heeft Peter nog geleefd. Nu ben ik alleen en probeer dag voor dag alles een beetje te laten landen. Het voelt erg onwerkelijk. We waren 30 jaar samen en deelden alles. We hebben samen mooie herinneringen en vele foto's. Ik vind het erg moeilijk om mijn draai weer te vinden en weet niet goed hoe ik nu verder moet of wil. je krijgt inderdaad vele goed bedoelde adviezen, soms ook hele pijnlijke. Iedereen zegt me dat ik de draad weer moet oppakken, je bent nog jong, maar ik weet nu even niet hoe. Het is fijn om hier soortgelijke verhalen te lezen. ik ga regelmatig een stukje wandelen, en probeer de mooie dingen om me heen te blijven zien.

Mary

vier reacties

hennie - 29-09-’15 14:20
Dini - 04-10-’15 21:51
mary - 05-10-’15 14:53
Betsy - 16-12-’15 05:13
(optioneel veld)
(optioneel veld)
Om geautomatiseerde spam in "reacties" te voorkomen, moet je deze simpele vraag beantwoorden.

Reactiemoderatie staat aan op deze site. Dit betekent dat je reactie niet zichtbaar zal zijn, tot deze is goedgekeurd door een beheerder.

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.