Over ons

Wij zijn Herma Pellink en Don Bethume. In 2007 verloren wij onze partners en hebben hierdoor ervaren dat je het verwerken van je verdriet niet altijd met je directe omgeving kan delen. Je verdriet delen met lotgenoten, er over praten, ervaringen uitwisselen, worden vaak sneller begrepen.

Wat willen wij

Activiteiten agenda

Links & Portals

Tagwolk

Archieven

Categorieën

Zoek!

Last Comments

Liesel (Mijn verhaal….):
Paula Ras (Weduwe):
Annemarie (Weduwe):
Maaike (Weduwe):
Do (Weduwe):
Rita (Weduwe):

« Mijn man verloren… | Home | Na 40 jaar elkaar ter… »

Voor de tweede keer weduwe!

Donderdag 19 November 2015 at 11:24 pm. Gebruikte Tags:

Hoi, ik ben kitty 58j jaar en ik ben sinds 2011 voor de 2e keer weduwe. 

Mijn eerste man is bij een bedrijfsongeval in november 2000 verdronken ...dat was een hele zware moeilijke tijd.

Toch ging de zon weer voor me schijnen toen ik in 2002 mijn 2e liefde ontmoette. We hadden het leuk en goed samen. Ook ging het goed met mijn zoon en hem. Ik kon de wereld weer aan, totdat er in 2011 bij mijn man de vreselijke ziekte ten openbaar kwam. Onze wereld stortte in, ook voor mijn zoon. Het was zijn 2e vader. Met veel liefde heb ik hem verzorgd. Hij is 9 maanden ziek geweest en weer viel ik in een gat, en het is nu net of ik er niet meer uit kom! Heel veel verdriet heb ik nog ..het gemis! Ik mis hem nog iedere seconde van de dag, en ik kan dit gewoon geen plekje geven. Hoeveel kan een mens hebben!!

gr kitty

Eén reactie

ankie - 12-01-’16 20:02
(optioneel veld)
(optioneel veld)
Om geautomatiseerde spam in "reacties" te voorkomen, moet je deze simpele vraag beantwoorden.

Reactiemoderatie staat aan op deze site. Dit betekent dat je reactie niet zichtbaar zal zijn, tot deze is goedgekeurd door een beheerder.

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.