Over ons

Wij zijn Herma Pellink en Don Bethume. In 2007 verloren wij onze partners en hebben hierdoor ervaren dat je het verwerken van je verdriet niet altijd met je directe omgeving kan delen. Je verdriet delen met lotgenoten, er over praten, ervaringen uitwisselen, worden vaak sneller begrepen.

Wat willen wij

Activiteiten agenda

Links & Portals

Tagwolk

Archieven

Categorieën

Zoek!

Last Comments

Liesel (Mijn verhaal….):
Paula Ras (Weduwe):
Annemarie (Weduwe):
Maaike (Weduwe):
Do (Weduwe):
Rita (Weduwe):

« Voor de tweede keer w… | Home | Net weduwe.... »

Na 40 jaar elkaar terug gevonden

Zaterdag 16 Januari 2016 at 9:56 pm. Gebruikte Tags:

Mijn naam is Ellen en mijn man Jefke is geboren in Amsterdam, hij is op 10 dec 2015 overleden aan maag slokdarm kanker na een ziekbed van 1 week.

Wij wonen in Amerika. Jeff woonde daar al 40 jaar en ik nu 5 jaar. Wij kenden elkaar van 40 jaar terug indertijd in Nederland maar helaas hebben wij allebei verkeerde keuzes gemaakt en zijn onze eigen weggegaan, na allebei gescheiden hebben wij via google elkaar toch weer gelukkig gevonden en wij waren heel gelukkig, helaas maar voor 5 jaar. Ik mis Jeff heel erg en woon nu alleen in Amerika, hij was mijn alles, hij snapte mij helemaal, het leven staat stil en een enorme twijfel wat moet ik doen. Bedankt dat ik dit even mag schrijven en hoop ook wel reacties te krijgen van mensen die het zelfde hebben meegemaakt omdat het gevoel van leegte heel groot is en dat zullen velen met mij eens zijn.

groet Ellen B

Geen reacties

(optioneel veld)
(optioneel veld)
Om geautomatiseerde spam in "reacties" te voorkomen, moet je deze simpele vraag beantwoorden.

Reactiemoderatie staat aan op deze site. Dit betekent dat je reactie niet zichtbaar zal zijn, tot deze is goedgekeurd door een beheerder.

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.