Over ons

Wij zijn Herma Pellink en Don Bethume. In 2007 verloren wij onze partners en hebben hierdoor ervaren dat je het verwerken van je verdriet niet altijd met je directe omgeving kan delen. Je verdriet delen met lotgenoten, er over praten, ervaringen uitwisselen, worden vaak sneller begrepen.

Wat willen wij

Activiteiten agenda

Links & Portals

Tagwolk

Archieven

Categorieën

Zoek!

Last Comments

Liesel (Mijn verhaal….):
Paula Ras (Weduwe):
Annemarie (Weduwe):
Maaike (Weduwe):
Do (Weduwe):
Rita (Weduwe):

« Hoe nu verder…. | Home | Mijn verhaal…. »

Borstkanker

Dinsdag 23 Augustus 2016 at 12:32 am. Gebruikte Tags:

Hallo lotgenoten, 

Mijn verhaal is dat ik mijn man ben verloren aan kanker 6 maanden geleden, ik heb hem zelf verzorgd en dat is een goed gevoel en vorm van troost. Ik mis hem in alles heel erg en de stilte is oorverdovend.

Mijn kinderen gaan hun eigen gang en hebben het druk met hun werk en andere dingen. Ik heb een leuk vrijwilligerswerk gevonden en beetje bij beetje krijg ik mijn leven weer op de rails het is wel heel hard werken om door te gaan met leven maar ik ben pas 63 jaar en wil wel door. Op dit moment is mijn wereld weer ingestort. Er is bij mij  borstkanker ontdekt middels het bevolkingsonderzoek en ik ga het traject in van chemo, operatie en bestralingen. Anders dan mijn man is dit waarschijnlijk wel te genezen. Voor mijn kinderen is dit heel moeilijk, ik heb het idee dat zij denken hoe moet dat nu met moeder, wij moeten haar brengen naar het ziekenhuis en weer halen en we hebben het al zo druk. Ik heb geen rijbewijs van daar! Het ziekenhuis is in een andere stad en openbaar vervoer is van hieruit geen optie. Op mentaal gebied krijg ik ook geen steun en moet alles alleen verwerken. Ik heb al die maanden dat mijn man ziek was alles moeten regelen en heb met liefde voor hem gezorgd, en nu moet ik dit alleen doorstaan. Hoe sterk moet een mens zijn om dit allemaal te dragen!!!!! Kan iemand mij ideetjes aandragen om weer mentaal gezien uit dit diepe dal te komen?

Depri.

twee reacties

Bo - 30-08-’16 07:12
Hanny - 27-10-’16 09:38
(optioneel veld)
(optioneel veld)
Om geautomatiseerde spam in "reacties" te voorkomen, moet je deze simpele vraag beantwoorden.

Reactiemoderatie staat aan op deze site. Dit betekent dat je reactie niet zichtbaar zal zijn, tot deze is goedgekeurd door een beheerder.

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.