Over ons

Wij zijn Herma Pellink en Don Bethume. In 2007 verloren wij onze partners en hebben hierdoor ervaren dat je het verwerken van je verdriet niet altijd met je directe omgeving kan delen. Je verdriet delen met lotgenoten, er over praten, ervaringen uitwisselen, worden vaak sneller begrepen.

Wat willen wij

Activiteiten agenda

Links & Portals

Tagwolk

Archieven

Categorieën

Zoek!

Last Comments

Liesel (Mijn verhaal….):
Paula Ras (Weduwe):
Annemarie (Weduwe):
Maaike (Weduwe):
Do (Weduwe):
Rita (Weduwe):

« Uitnodiging samenkoms… | Home | Beëindiging website p… »

Mijn verhaal

Maandag 06 Maart 2017 at 11:39 pm. Gebruikte Tags:

In januari 2014 ben ik gestopt met werken (ivm pensioenleeftijd) en hadden mijn man en ik plannen om de komende 10 jaar samen leuke dingen te gaan doen. We hadden fietsen besteld om naar Santiago de Compostela te fietsen. 

Onze eerste vakantie was China en Tibet in april/mei. 1 mei is mijn man in Tibet overleden. Daar gaan al je plannen en sta je met lege handen in het leven. Hoe verder te leven en te overleven? Ik ontdekte ook de laatste maanden dat ik aan het rouwen ben over het verlies van mijn baan. De eerste 2 jaar was daar geen ruimte voor maar nu komt dat verlies naar boven en de vraag: "Hoe geef ik weer zin aan mijn leven”? Het is een tocht met veel vallen en opstaan en zeker met een goed gevoel dat alles goed komt.

Ik wens jullie succes met de organisatie van de dag en ik wil graag deelnemen. Het is zeer zinvol om elkaar te steunen in verlies. Alleen red je het niet!

Agnes B.

Geen reacties

(optioneel veld)
(optioneel veld)
Om geautomatiseerde spam in "reacties" te voorkomen, moet je deze simpele vraag beantwoorden.

Reactiemoderatie staat aan op deze site. Dit betekent dat je reactie niet zichtbaar zal zijn, tot deze is goedgekeurd door een beheerder.

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.